Over ons

logo_contactBoer zoekt bier, leuke naam, maar wie of wat zijn wij nou eigenlijk? Kortweg zijn we een vriendengroep die dezelfde passies delen: voetbal (en dan met name PSV) en bier. Boer Zoekt Bier is een samensmelting van Boer Zoekt Bier en andere PSV groep ‘Rood-Witten’. In 2009 werd besloten om samen onder 1 naam verder te gaan aangezien we toch altijd al veel met elkaar optrokken.

In de loop der jaren zijn we als groep wel een beetje verspreid komen te zitten in het stadion. Stond eerst bijna iedereen nog op Oost is dat nu verdeeld in Oost, T/U en West. Voor de wedstrijd hangen we meestal bij de Villa Madness en ‘t Lempke rond. Met de ene keer nog een pilsje bij de Aftrap en de andere keer in het supportershome.

Ontstaan

Op 2 februari 2008 ontstond Boer Zoekt Bier tijdens een busreis naar AZ. Niet zomaar een busreis, het was namelijk carnaval en dan kun je al wel raden hoe dat soort dingen gaan. Een aantal jaren eerder was ook al een groepje ontstaan die PSV Young Fanatics heette en daarna de naam Rood-Witten kreeg. In die tussentijd groeide deze groepen naar elkaar toe met als uiteindelijke resultaat dat deze groepen nu dus 1 groep zijn.